Blog

Informatieve blogs, speciaal voor jou geschreven. Verdiepende informatie over ons productaanbod, met de meer ingewikkelde producten uitgelicht. Ook de gezondheidsvoordelen van vele producten uit ons assortiment zijn hier te vinden. Verder nog thema’s die relevant zijn voor spiritualiteit, yoga, de kracht van edelstenen en meer! Genoeg te vinden dus, lees je mee?
Patipada en Zuiver Geluk bundelen de krachten weer in de vorm van een leuke workshop die jij zeker niet mag missen! Al eens een cacao ceremonie bijgewoond?
Het gebruik van een passende klopper is erg belangrijk om de mooiste klank en de beste klanktrilling uit een klankschaal te halen. Elke klopper heeft weer een andere invloed op de klank en de trilling. Het is de combinatie van de klopper en de klankschaal die de klank maken.
Veel mensen kennen dit type drinkfles nog niet; de koperen drinkfles. Deze unieke drinkfles wordt handgemaakt in India. Dit betekent dat elke fles anders is, ook die van jou! Je zult dus een unieke fles hebben, ook al koop je meerdere flessen. Ze worden al meer dan 200 jaar gebruikt, maar het is pas sinds kort bekend dat koperen drinkflessen verschillende gezondheidsvoordelen hebben. Ben jij benieuwd wat deze flessen voor jou kunnen betekenen?
We hebben ons nog altijd niet los kunnen maken uit de greep van het virus. Of los kunnen maken uit de greep van hoe we ermee omgaan. Of: hoe ‘ze’ ermee omgaan. Misschien helpt het als we anders luisteren.
Als we in gesprek zijn met een ander hebben we vaak de neiging om, terwijl de ander aan het woord is, alvast te bedenken wat we daarop terug willen zeggen en is ons luisteren vooral zoeken naar een gaatje om ertussen te komen. Een korte stilte, even een ‘eh’ of anders maar een inademing: snel het eigen verhaal vertellen.

Als eerste op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief met nieuwe producten, aanbiedingen, inspiratietips etc.
Schrijf je direct in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling.