Over Patipada

Patipada betekent de middenweg, de weg die de Boeddha omschreef in de vier nobele waarheden. Wij zijn specialistisch in de Boeddhistische filosofie en nemen dit mee in ons handelen door aandacht te hebben voor mens, maatschappij en duurzaamheid. Met onze spirituele producten verrijken we de balans tussen lichaam en geest, terwijl we binnen het bedrijf zo milieuvriendelijk mogelijk werken. Winfried van der Veen, eigenaar van Patipada, deelt al jarenlang met plezier en passie zijn kennis en heeft hiermee al vele klanten kunnen helpen. Advies geven wij dan ook graag voor, tijdens én na de aankoop. Op die manier dragen wij ons steentje bij aan een betere wereld. Hier krijgen we energie van.

Met name yoga- en meditatieartikelen, klankproducten en (edel)stenen behoren tot ons kernassortiment. Met onze handgemaakte (milieuvriendelijke) producten en een combinatie van eco-vriendelijke productie- en verzendmethoden, denken wij aan het behoud van het milieu. We maken bijvoorbeeld gebruik van de fietskoeriers, terwijl we tegelijkertijd ook snel kunnen leveren. Ook ons eco-vriendelijke opvulmateriaal draagt hieraan bij.

Bij ons vind je geen met massa ingekochte producten, maar alleen producten die met zorg zijn geselecteerd. Zo kopen wij regelmatig producten in bij lokale specialisten uit bijvoorbeeld India en Tibet. Op deze manier proberen we onder andere families te steunen die al generaties lang met passie hun kennis overdragen en de wereld verblijden met hun handgemaakte producten.

Eén van onze belangrijkste partnerschappen is met de fysieke winkels van Zuiver Geluk. Zij hanteren dezelfde werkwijzen en richten zich op het verlagen van de drempel naar spiritualiteit. De mogelijkheid bestaat om de bij ons gekochte producten af te halen in één van deze winkels zodat je niet persé thuis hoeft te zijn. Ook bij Zuiver Geluk krijg je professioneel advies als je dit nodig hebt. Dit geven zij je met passie en plezier.

Direct naar:

In de webshop verkopen wij kleding, yoga- en meditatie artikelen uit Azië (met name India, Nepal en Tibet). Naast de standaard collectie yoga en meditatie artikelen zijn wij altijd op zoek naar bijzondere producten.

Veel producten zijn ook te bekijken en te proberen in de concept stores van Zuiver Geluk. Kom langs in Amsterdam, Zutphen of Zwolle. 

Patipada betekent de middenweg, de weg die de Boeddha omschreef in de vier nobele waarheden. We zijn erg geïnteresseerd in de Boeddhistische filosofie. In ons handelen willen we dit meenemen door aandacht te hebben voor mens, maatschappij en duurzaamheid.

De mensen achter Patipada

Winfried van der Veen | Founder van PatipadaWinfried van der Veen is eigenaar van Patipada.nl. Hij helpt organisaties met het realiseren van nieuwe internetdiensten en ontwikkelt teams en medewerkers als agile coach. Hij mediteert dagelijks en doet aan yoga. Met de webshop combineert hij twee passies. Naast Winfried werken achter de schermen nog een aantal specialisten mee aan de webshop.

Ria Borst is de oprichter van Zuiver Geluk, en biedt ondernemers in de sector ‘body-mind-soul’ daarmee de kans om hun producten en diensten naar een groter publiek te brengen. Ze is gespecialiseerd in astrologie, tarot en de psychologie van Jung.

Patipada en Zuiver Geluk willen voorop lopen in de ontwikkeling dat spiritualiteit in het leven van veel mensen een belangrijke plaats inneemt. Een steeds grotere groep mensen is actief met yoga, meditatie en mindfulness. Spiritualiteit is onderdeel van een lifestyle geworden. 

We willen je blijven inspireren en vinden het persoonlijk contact daarbij heel belangrijk. Dat doen we ook door de mogelijkheid te bieden producten uit te proberen of af te halen in één van de concept stores en je daar adviezen te geven.