Over Patipada

Patipada is een webshop met spirituele producten. Met name meditatie en yoga artikelen zoals meditatiekussens, klankschalen, omslagdoeken, yoga matten en yoga kleding. Handgemaakte producten uit Nepal en biologische yogakleding van biologisch katoen en bamboe materiaal. Naast yoga en meditatie artikelen kunt u ook andere spirituele en boeddhistisch gerelateerde producten kopen, waaronder tassen met boeddhistische symbolen, wierook, beeldjes en een groot assortiment woonaccessoires. Naast yogakleding kunt u ook traditionele Nepalese of Tibetaanse kleding in onze webshop kopen. Sinds kort kunt u ook ecologische yogakleding van het merk Yoganic kopen. Yoga kleding van organisch katoen en bamboe materialen.

Direct naar:

In de webshop verkopen wij kleding, yoga- en meditatie artikelen uit Azië (met name India, Nepal en Tibet). Naast de standaard collectie yoga en meditatie artikelen zijn wij altijd op zoek naar bijzondere producten.

Veel producten zijn ook te bekijken en te proberen in de concept stores van Zuiver Geluk. Kom langs in Amsterdam, Zutphen of Zwolle. 

Patipada betekent de middenweg, de weg die de Boeddha omschreef in de vier nobele waarheden. We zijn erg geïnteresseerd in de Boeddhistische filosofie. In ons handelen willen we dit meenemen door aandacht te hebben voor mens, maatschappij en duurzaamheid.

De mensen achter Patipada

Winfried van der Veen | Founder van PatipadaWinfried van der Veen is eigenaar van Patipada.nl. Hij helpt organisaties met het realiseren van nieuwe internetdiensten en ontwikkelt teams en medewerkers als agile coach. Hij mediteert dagelijks en doet aan yoga. Met de webshop combineert hij twee passies. Naast Winfried werken achter de schermen nog een aantal specialisten mee aan de webshop.

Ria Borst is de oprichter van Zuiver Geluk, en biedt ondernemers in de sector ‘body-mind-soul’ daarmee de kans om hun producten en diensten naar een groter publiek te brengen. Ze is gespecialiseerd in astrologie, tarot en de psychologie van Jung.

Patipada en Zuiver Geluk willen voorop lopen in de ontwikkeling dat spiritualiteit in het leven van veel mensen een belangrijke plaats inneemt. Een steeds grotere groep mensen is actief met yoga, meditatie en mindfulness. Spiritualiteit is onderdeel van een lifestyle geworden. 

We willen je blijven inspireren en vinden het persoonlijk contact daarbij heel belangrijk. Dat doen we ook door de mogelijkheid te bieden producten uit te proberen of af te halen in één van de concept stores en je daar adviezen te geven.