Yogatassen

Wanneer je jouw yogales in een yogastudio volgt is een yogatas vrijwel onmisbaar. Hoe moet je anders jouw yoga mat meenemen? Bovendien past er in onze yogatassen ook een handdoek, dat is mooi meegenomen. Letterlijk en figuurlijk. De keuze is reuze. Patipada heeft namelijk grote yogatassen met veel draagcomfort, maar ook yogatassen waar precies een mat in past met ruimte voor een accessoire. Voor elk wat wils dus.

Hoogwaardige yogatassen voor iedere yoga mat. Voor iedere yoga beoefenaar die de yogales in een yogastudio of lekker in de frisse buitenlucht volgt.

Filter

Prijs
Toepassing
Meer...
Kleur
Meer...
Materiaal
Meer...
Meer producten

Hoogwaardige yogatassen voor iedere yoga mat. Voor iedere yoga beoefenaar die de yogales in een yogastudio of lekker in de frisse buitenlucht volgt.

Yogatas draagkoord

Wanneer je alleen een mat meeneemt is een yogatas met trekkoord de perfecte oplossing. Deze yogatas zijn speciaal gemaakt voor de yoga mat, deze past hier precies in. Er is geen ruimte voor accessoires, dus neem je een handdoek en bidon mee, dan heb je een grotere tas nodig.

Yogatas met rits

Een yogatas met rits is vaak groter dan een yogatas met draagkoord, waardoor er r meer spullen in passen. Vaak passen hier twee yogamatten in, met ruimte voor meerdere accessoires. De tas biedt dus voldoende ruimte om jouw hele yoga starter pack zonder moeite mee te nemen.

Yogatas keuzehulp

Vind je het lastig om een keuze te maken? Dat is begrijpelijk, aangezien er veel factoren zijn waar je rekening mee kunt houden. Deze zijn hieronder stapsgewijs opgesomd. Indien je hier meer over wilt weten, maak dan gebruik van onze handige keuzehulp voor yogatassen.

  • Welke accessoires ben je van plan te vervoeren in jouw yogatas?
  • Moet je ver reizen om te komen bij de locatie waar je yoga gaat beoefenen?
  • Wat is het vervoersmiddel dat je gebruikt om bij de locatie te komen?
  • Wat is de breedte van jouw yoga mat?
  • Welke yogastijl ga je beoefenen?

Daarom Yogatassen van Patipada

Topkwaliteit

Verschillende soorten yogatassen

Alles mee in één tas

Filter

Toepassing
Prijs
Kleur
Materiaal
Meer...