Meditatiesets

Iedereen die graag regelmatig mediteert, weet hoe vervelend het is wanneer je dit op een koude en harde ondergrond doet. Hier zijn de meditatie sets dan ook speciaal voor gemaakt. Met de meditatiemat bescherm je jezelf tegen een minder fijne ondergrond. En het bijpassende meditatiekussen zorgt voor extra ondersteuning en comfort.

Hoge kwaliteit meditatie sets van Patipada, voor onze fanatieke mediteerders.

Filter

Prijs
77.00148.00
Toepassing
Meer...
Kleur
Meer...
Maat
Materiaal
Meer...
Meer producten

Hoge kwaliteit meditatie sets van Patipada, voor onze fanatieke mediteerders.

Meditatie sets

De meditatie set is enorm handig voor wanneer je regelmatig tot vaak mediteert. Ten allen tijde comfortabel mediteren is heel belangrijk om het maximale uit jouw meditatie te halen. Buiten dat is het ook gewoon heel lekker om te mediteren met jouw favoriete meditatie set.

Ook voor beginnend mediteerders is het gebruik van een meditatie set handig om verschillende redenen. Ten eerste leer je jezelf aan om te mediteren met een meditatiekussen, wat enorm bevorderend is voor het lichaam. Denk aan een rechte ruggengraat, maar ook aan een goede houding van het bekken. En het is ook gemakkelijker om te mediteren wanneer je hier niet zoveel zin in hebt, als je jouw mooie meditatie set ziet.

Materiaal meditatie sets

De meditatiematten van onze meditatie sets zijn allemaal gemaakt van 100% biologisch katoen, zowel de hoes als de vulling. Uiteraard vanuit de yoga filosofie, waarbij je zo dicht mogelijk bij de natuur wilt komen te staan. Daarbij voelt het materiaal van onze meditatie sets heerlijk zacht aan, wat extra comfortabel is tijdens het mediteren. De vulling bestaat uit 5 cm dik en veerkrachtig foam.

De meditatiekussens van onze meditatie sets bestaan uit een binnenkussen en een buitenkussen. De vulling van het grootste deel van onze kussens bestaat uit boekweitkaf, sommigen bevatten katoenvlokken. Al onze meditatie sets zijn 100% biologisch geselecteerd. Het boekweitkaf geeft goede steun en vormt zich naar het lichaam. Boekweitkaf zakt na een tijdje wat in, hiervoor kan het kussen worden nagevuld. Bovendien kan de hoogte van het meditatiekussen zelf worden bepaald door er boekweitkaf uit te halen of weer wat bij te vullen.

Daarom Meditatiesets van Patipada

Topkwaliteit

Alles in één

Unieke combinaties

Filter

Toepassing
Prijs
77.00148.00
Kleur
Materiaal
Meer...