Geurproducten

Een goede stemming in huis creëer je met een fijne, aangename geur. Ontspanning en gemak vloeien voort uit een ruimte waar het lekker ruikt. Bovendien linken wij geuren en gebeurtenissen vaak met elkaar, waardoor je heel creatief kunt zijn met de fijne ervaringen die jij hebt met aangename geuren. Denk aan lavendel wat vaak doet denken aan de natuur en frisse buitenlucht, of vanillegeur dat voor veel mensen staat voor huiselijkheid en geborgenheid. Patipada biedt vele verschillende spirituele geurproducten.

Vele verschillende geurproducten, voor iedereen.

Filter

Prijs
0.00213.00
Toepassing
Meer...
Kleur
Meer...
Maat
Merk
Meer...
Geur
Materiaal
Meer...
Vorm
Meer...
Gravering
Gewicht (gram)
010
Inhoud (ml)
00
Lengte (cm)
036
Breedte (cm)
010
Hoogte (cm)
017
Meer producten

Vele verschillende geurproducten, voor iedereen.

Wierook

Wierook is één van de meest bekende geurproducten, iedereen heeft er wel eens van gehoord en veel mensen hebben wel een doosje wierook in huis liggen. Dit is niet voor niets, het wordt namelijk al sinds 1700 v.C. gebruikt. Vroeger als reukoffer, hedendaags om te ontspannen. Wierook is verkrijgbaar in veel verschillende geuren, waardoor er voor elk wat wils is..

Wierook kopen

Hoef jij niet eens overtuigd te worden en wil jij graag direct wierook kopen? Dan ben je bij Patipada aan het juiste adres. Met onze vele verschillende A-merken leveren wij topkwaliteit wierook in vele verschillende geuren.

In landen als China, India, Tibet en Japan is het gebruik van wierook in huis net zo normaal als dat wij bloemen in huis hebben. Hetzelfde geldt voor zeep en parfum. In de Westerse wereld groeit sinds 1960 de belangstelling voor oosterse culturen en daarbij ook voor wierook. Wil jij wierook kopen, dan ben je dus bij lange na niet de enige.

Geurkaarsen

Geurkaarsen worden ook nog steeds gebruikt in veel huishoudens. Is het niet decoratief, dan is het natuurlijk voor de aangename geur. Geuren hebben namelijk veel invloed op onze gemoedstoestand. Geurkaarsen en andere geurproducten worden dan ook veel gebruikt om onze dag positief te beïnvloeden. Het kost nauwelijks moeite de kaars aan te steken en het kleine vlammetje geeft vooral ‘s avonds een comfortabel gevoel.

Geurkaarsen geven een warm gevoel en zijn een streling voor de geest. Ons aanbod aan geurproducten is zeer variërend met vele verschillende geuren en decoratieve printen, waardoor er voor elk wat wils is.

Daarom Geurproducten van Patipada

Topkwaliteit

Bijzondere geursensatie

Verschillende patronen

Filter

Toepassing
Prijs
0.00213.00
Kleur
Maat
Meer...
Merk
Meer...
Materiaal
Meer...
Gewicht (gram)
010
Inhoud (ml)
00
Lengte (cm)
036
Breedte (cm)
010
Hoogte (cm)
017
Geur
Vorm
Meer...
Gravering