Decoratie

Diverse soorten decoratie voor in huis. Bepaal jouw huiselijke sfeer of vul hem aan!

Staande decoraties, wanddecoraties en decoraties voor het raam. Ook kerstdecoraties en dieren decoraties ontbreken niet in ons uitgebreide assortiment.

Filter

Prijs
2.00449.00
Toepassing
Meer...
Kleur
Meer...
Maat
Meer producten

Staande decoraties, wanddecoraties en decoraties voor het raam. Ook kerstdecoraties en dieren decoraties ontbreken niet in ons uitgebreide assortiment.

Wanddecoratie

Wanddecoratie is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de gemiddelde huiselijke sfeer. Je zou het misschien niet denken, maar wij mensen maken al heel lang gebruik van wanddecoratie. De oudste wandkleden dateren namelijk uit de 13e eeuw. In die tijd functioneerde het wandkleed als isolatie van koude binnenmuren, hierna werd de decoratieve functie het belangrijkst.

Wanddecoratie werd vroeger vaak gebruikt als blijk van rijkdom, prestige en macht. Tot de dag van vandaag zorgen deze wanddecoraties voor een bepaalde warme sfeer in huis. Je hebt tegenwoordig heel veel manieren om wanddecoratie tot zijn recht te laten komen.

De wanddecoratie van Patipada is veelzijdig en kent vele mogelijkheden. Mooie interieur hangers, wandkleden en gave banners zijn hier te vinden. Verder zijn er in ons assortiment wanddecoratie mooie houten symbolen te vinden met bijvoorbeeld het Ohm teken. En ook deurkleden mogen zeker niet ontbreken.

Decoratie voor het raam

Ook decoratie voor het raam kan niet ontbreken. Wij hebben verschillende mooie stickers in ons assortiment met vele boodschappen. Denk aan mooie chakra stickers tot aan leuke banners om het raam mee op te vrolijken. Decoratie voor het raam wordt vaak gebruikt om de sfeer te vergroten, maar ook om een boodschap over te brengen. Vertel jouw buurtgenoten bijvoorbeeld dat we lief voor elkaar moeten zijn, of plak/hang jouw favoriete chakra op jouw raam door middel van een banner of sticker. Voor elk wat wils, bekijk dus zeker ons assortiment met decoratie voor het raam.

Kerstdecoratie

Ook voor kerstdecoratie kun je terecht bij Patipada. Voor jezelf of als cadeautje. Kijk nu snel verder naar deze producten.

Dieren decoratie

Verschillende gave dieren decoratie producten. Denk aan leuke blikken beeldjes, metalen beeldjes en houten beeldjes. Bekijk ze door op de link te klikken.

Staande decoratie

Mooie staande decoratie met verschillende producten, denk aan een staand paas beeld of een mooie teak houten boot.

Daarom Decoratie van Patipada

Topkwaliteit

Unieke decoratie

Voor jou huiselijke sfeer

decoratie in huis

Filter

Toepassing
Prijs
2.00449.00
Kleur