Pendels en wichelroedes

Voor de beginners én de gevorderden onder ons biedt Patipada pendels en wichelroedes van topkwaliteit. Een variërend aanbod met vele verschillende materialen, vormen en maten zodat er voor elk wat wils is.

Vele verschillende pendels en wichelroedes, voor de liefhebbers onder ons.

Filter

Prijs
3.0069.00
Toepassing
Meer...
Kleur
Meer...
Maat
Materiaal
Meer...
Vorm
Meer...
Lengte (cm)
045
Breedte (cm)
020
Hoogte (cm)
012
Meer producten

Vele verschillende pendels en wichelroedes, voor de liefhebbers onder ons.

Pendel

Pendels worden veel gebruikt bij alternatieve geneeswijzen. De hangers zijn verbonden met een flexibel touw, draad of ketting. De kunst is om de juiste vragen te stellen en vanuit die vraag de pendel te gebruiken voor antwoorden en inzichten.
Deze antwoorden en inzichten zitten vaak al in jezelf, maar zijn lastig om te beseffen of te bevatten. Een pendel kan hierin helpen door een link te leggen met het onderbewustzijn.

Pendel kopen

Een pendel kopen kan lastig zijn, vooral omdat dit een gevoelskwestie is. Een bepaalde pendel voelt goed of juist niet. Zo hebben veel mensen een beter gevoel bij een bepaalde vorm hanger zoals een ronde vorm of juist een druppelvorm. Ook het materiaal kan hierin een belangrijke rol spelen. Zo geven veel pendelaars aan dat zij een connectie hebben met een specifiek materiaal zoals hout, metaal of orgonite. Uiteindelijk wil je een connectie maken met het onderbewustzijn, dus wil je een pendel kopen, dan is jouw gevoel een doorslaggevende factor die rechtstreeks vanuit het onderbewustzijn komt.

Ook kan het fijn zijn om voor elk type vraag een andere pendel te hebben. Dit is voor iedereen anders. Zoals we al zeiden: een pendel kies je op gevoel. De pendel is namelijk van jou en van jou alleen. Wanneer je affiniteit hebt met bijvoorbeeld chakra’s, is het al aan te raden om te kiezen voor één van onze chakra pendels. Hierdoor weet je in ieder geval dat dat goed zit, nu het materiaal en de vorm nog!

Wil jij een pendel kopen maar wil je liever eerst fysiek contact met de pendel? Dat is heel begrijpelijk. Neem contact met ons op om te vragen wat de mogelijkheden zijn.

Wichelroede

Wichelroedes leveren net als pendels antwoorden, maar dan op specifieke vragen. Zo worden ze veel gebruikt om waterbronnen op te sporen, edelstenen te lokaliseren en voor het vinden van aardstralen en andere krachten die de energie doorstroom blokkeren. Ze worden tot op de dag van vandaag nog steeds gebruikt. Patipada biedt verschillende soorten, maten en materialen in het brede aanbod aan wichelroedes. De meeste wichelroedes zijn van messing gemaakt.

Wichelroedes worden gebruikt bij het beoefenen van het ‘wichelroedelopen’. Het maakt bij Patipada niet uit of je een beginner bent of een doorgewinterde beoefenaar, wij bieden roedes die door iedereen gebruikt kunnen worden.

Daarom Pendels en wichelroedes van Patipada

Topkwaliteit

Ruim assortiment

Verschillende symbolen

Filter

Toepassing
Prijs
3.0069.00
Kleur
Materiaal
Meer...
Lengte (cm)
045
Breedte (cm)
020
Hoogte (cm)
012
Vorm
Meer...