Tarot- en orakelkaarten

Leg contact met jouw intuïtie met behulp van de tarot- en orakelkaarten van Patipada. Orakelkaarten en tarotkaarten worden beiden gebruikt bij divinatie. Dit betekent dat je contact probeert te leggen met jouw innerlijke wijsheid. Ook worden deze kaarten gebruikt als hulpmiddel tijdens het mediteren. Kaarten voor beginners en gevorderden.

Orakelkaarten en tarotkaarten voor iedereen, voor nu en in de toekomst.

Filter

Prijs
10.0028.00
Toepassing
Meer...
Kleur
Meer...
Maat
Meer producten

Orakelkaarten en tarotkaarten voor iedereen, voor nu en in de toekomst.

Orakelkaarten

Veel mensen hebben geen idee wat het verschil is tussen orakelkaarten en tarotkaarten. Ook al hebben beide soorten kaarten veel overeenkomsten, toch zijn er ook grote verschillen. Wij leggen je de essentie per soort uit.

Orakelkaarten bevatten geen vaste structuur en geen vaste hoeveelheid kaarten per deck. Wel hebben ze een duidelijk thema, zoals het dierenthema waarbij op iedere kaart een dier staat. De betekenissen van de kaarten staan in een bijgeleverd boekje, maar vaak staat de betekenis ook op de kaart zelf. Bij orakelkaarten is de betekenis deels afhankelijk van jouw intuïtie, maar de betekenis staat meer vast dan bij tarotkaarten.

Beginners kunnen prima starten met een orakelkaarten deck, aangezien je hier weinig voorkennis voor hoeft te hebben. Zolang je jouw intuïtie laat spreken bij de getrokken kaart kan er weinig mis gaan.

Tarotkaarten

Een tarotkaarten deck heeft altijd 78 kaarten en een vaste structuur: een tarotkaarten deck bestaat altijd uit de Grote en Kleine Arcana. De Grote Arcana staat voor de menselijke levensloop en voor grote gebeurtenissen. De Kleine Arcana heeft betrekking op het alledaagse leven. Het deck is opgebouwd uit vier reeksen staven, bekers, zwaarden en pentakels, waar de getallen per reeks één tot en met tien bevatten, gevolgd door meestal vier hofkaarten.

De betekenis van de tarotkaarten varieert meer dan bij de orakelkaarten. De betekenis van de tarotkaarten is sowieso al afhankelijk van de vraag die je stelt, van de spread die je gebruikt, van de andere kaarten die zijn getrokken in de lezing en als laatste van jouw intuïtie. Een stuk ingewikkelder dus dan de orakelkaarten. Hierdoor zijn deze decks vaak niet aan te raden voor beginners.

Daarom Tarot- en orakelkaarten van Patipada

Topkwaliteit

Innerlijke balans

Handgesneden tarotdozen

Spiritueel - Tarotkaarten en Orakelkaarten

Filter

Toepassing
Prijs
10.0028.00
Kleur