Meditatiestoeltjes

Stevige en unieke meditatiestoel in prachtig design. Onze meditatiestoel is gemakkelijk te wassen door haar wasbare hoes, in te stellen in 6 verschillende standen voor optimale steun en multifunctioneel te gebruiken.

Wil jij mediteren in stijl met een meditatiestoel? Met de 6 verstelbare standen biedt je optimale steun aan de rug tijdens het mediteren.

Filter

Prijs
94.0094.00
Toepassing
Meer...
Kleur
Meer...
Maat
Meer producten

Wil jij mediteren in stijl met een meditatiestoel? Met de 6 verstelbare standen biedt je optimale steun aan de rug tijdens het mediteren.

Meditatiestoel met verstelbare rugleuning

Met het unieke design is de meditatiestoel van Patipada dé ideale keuze om in stijl te mediteren. Bovendien bieden de 6 verschillende standen van de meditatiestoeltjes optimale steun voor de rug, in de houding die jij fijn vindt. De meditatiestoel kan ten allen tijde weer worden uitgeklapt, waardoor deze gemakkelijk op te bergen en te vervoeren is.. Bovenop het stoeltje kun je ook nog andere spullen leggen tijdens het reizen.

Hygiëne van de meditatiestoel

De hoes van de meditatiestoel is goed schoon te maken met een doekje, maar de afneembare hoes kan ook in de wasmachine worden gestopt. Wij bevelen aan om deze op maximaal 30 graden te wassen in verband met krimpgevaar. Uiteraard kan de hoes ook met de hand worden gewassen.

Multifunctionele meditatiestoel

De meditatiestoel is natuurlijk bedoeld om op te mediteren mét extra comfort en ondersteuning voor de rug. Maar dit is niet het enige waar de meditatiestoel handig voor is. Zo kan de stoel worden meegenomen naar het strand om lekker op te zitten of als extra stoel voor visite.

Sommige klanten nemen de meditatiestoel mee naar een festival of evenement, dat schijnt ook enorm handig en leuk te zijn. De stoel kan ook worden gebruikt voor satsangs. Het wordt dan ook wel een satsangstoeltje genoemd.

Het materiaal van onze meditatie stoeltjes

Het materiaal van onze meditatie stoel is gekozen met comfort en hygiëne als uitgangspunt. Het is namelijk anti stof, waardoor je geen last hebt van ophoping van stof wanneer je hem even niet hebt gebruikt. Verder is de stof ook anti rimpels, waardoor het uiterlijk veel langer mooi blijft. Ook grip is niet onbelangrijk, waar ook over nagedacht is.

De vulling van het meditatie stoeltje is gemaakt van eco vriendelijk spons materiaal, precies zoals wij het willen. De goede vering van de vulling maakt dat het zitvlak kussen van de meditatie stoel comfortabel en zacht aanvoelt.

Daarom Meditatiestoeltjes van Patipada

Topkwaliteit

Alleen bij Patipada

Gemakkelijk mee te nemen

Filter

Toepassing
Prijs
94.0094.00
Kleur