Yoga

Yoga wordt steeds populairder, en terecht. Het stimuleert je kracht, uithoudingsvermogen en balans. Daarnaast is het een vorm van meditatie, waarbij je let op je ademhaling en met alle aandacht in het moment bent. 

Bij het beoefenen van yoga heb je een aantal yoga benodigdheden nodig. Binnen het assortiment van Patipada vind je verschillende yoga artikelen, zoals yogamatten en -kleding. Er zijn daarnaast ook yoga bolsters, tassen, drinkflessen en accessoires verkrijgbaar. Bekijk hieronder ons volledige assortiment yoga benodigdheden!

Yogakleding

Yoga Matten

Yoga Bolsters

Yoga Tassen

Yoga Drinkflessen

Yoga Accessoires

Yogakleding

Hoogwaardige yogakleding voor dames en heren. Ervaar alle bewegingsvrijheid tijdens jouw asana’s of shine buiten de yogastudio met jouw nieuwe yogakleding.

Yoga Bolsters

Ben jij van plan om een yoga bolster te bestellen? Door een yoga bolster te gebruiken, ben je verzekerd van de juiste ondersteuning tijdens yoga oefeningen waarbij dit gewenst is. Bovendien zijn de yoga bolsters van Patipada multifunctioneel, lees hier meer over de toepassingen.

Yoga Drinkflessen

Wie gebruikt er in deze tijd nog plastic wegwerpflesjes? Draag jouw steentje bij voor het behoud van het milieu en houd er ook nog een gave fles aan over. De koperen en glazen drinkflessen van Patipada hebben een mooie opdruk van bijvoorbeeld de Bloem des Levens of het Ohm-symbool. Lees meer over de voordelen van koperen en glazen drinkflessen onderaan deze pagina!

Yoga Matten

Er zijn verschillende soorten en maten yoga matten, van dik tot dun, normale grip of sticky grip, brede en dunne matten.

Yoga Tassen

Wanneer je jouw yogales in een yogastudio volgt is een yogatas vrijwel onmisbaar. Hoe moet je anders jouw yoga mat meenemen? Bovendien past er in onze yogatassen ook een handdoek, dat is mooi meegenomen. Letterlijk en figuurlijk. De keuze is reuze. Patipada heeft namelijk grote yogatassen met veel draagcomfort, maar ook yogatassen waar precies een mat in past met ruimte voor een accessoire. Voor elk wat wils dus.

Yoga Accessoires

Of je nu al gevorderd yoga beoefenaar bent of net begint, iedereen kan gebruik maken van yoga hulpmiddelen. Vooral wanneer je nieuwe stijlen of yoga oefeningen gaat proberen is het aan te raden om te zorgen voor extra ondersteuning voor jouw spieren.

Basis en aanvullende yoga benodigdheden

Er zijn een aantal yoga artikelen die onmisbaar zijn bij het beoefenen van yoga. Het eerste dat je nodig hebt is de yoga mat. Je hebt hierbij keuze uit vele verschillende soorten en maten. Voor rustige yoga oefeningen vinden de meeste mensen een zachte, dikke mat prettig. Bij actievere vormen van yoga is een hardere, stabielere mat aan te raden. Andere basis yoga benodigdheden zijn yoga kleding en een yogakussen. Een kussen gevuld met katoenvlokken of boekweit zorgt voor een comfortabele zit tijdens meditatie oefeningen.
Aanvullende yoga benodigdheden zijn bijvoorbeeld een yoga tas en drinkfles. Deze yoga artikelen zijn aan te raden wanneer je yoga op locatie beoefent. Wil je extra ondersteuning tijdens het beoefenen van yoga? Bekijk dan eens onze yoga riemen, bolsters en steunblokken. Deze aanvullende yoga benodigdheden kunnen je zekerheid en houvast geven tijdens de yoga oefening.

Duurzame yoga benodigdheden

Bij Patipada staan we voor duurzame yoga benodigdheden. Zo bieden wij een eigen merk ecologische yoga artikelen, zijn wij één van de weinige aanbieders van het eco verantwoorde merk Niyamasol en bieden wij biologische yoga kussens en matten aan. Alle Yoganic yoga benodigdheden zijn GOTS gecertificeerd. Dat houdt in dat het katoen op een verantwoorde wijze is geproduceerd en verwerkt. Hiermee stimuleren wij een milieubewuste (online) aankoop!

Yoga artikelen online bestellen

Bij Patipada.nl vind je een ruim assortiment yoga benodigdheden. Bestelde yoga artikelen op voorraad worden bij bestelling vóór 13.00 uur dezelfde dag al verzonden! In onze webshop staan alle verkrijgbare yoga benodigdheden overzichtelijk weergegeven. Zo kun jij de verschillende opties eenvoudig vergelijken en de gewenste yoga artikelen online bestellen. Voor verzending binnen Nederland rekenen wij € 4,95 en voor internationale verzending € 9,99. Heb je voor meer dan € 75,00 aan yoga benodigdheden en/of andere producten besteld? Dan wordt je bestelling binnen Nederland gratis verzonden.

Als eerste op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief met nieuwe producten, aanbiedingen, inspiratietips etc.
Schrijf je direct in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling.