Yoga Drinkflessen

Wie gebruikt er in deze tijd nog plastic wegwerpflesjes? Draag jouw steentje bij voor het behoud van het milieu en houd er ook nog een gave fles aan over. De koperen en glazen drinkflessen van Patipada hebben een mooie opdruk van bijvoorbeeld de Bloem des Levens of het Ohm-symbool. Lees meer over de voordelen van koperen en glazen drinkflessen onderaan deze pagina!

Yoga drinkflessen kopen? Handig om mee te nemen naar de yogales, maar ook praktisch voor andere activiteiten buiten- en binnenshuis.

Filter

Prijs
Toepassing
Meer...
Kleur
Meer...

Yoga drinkflessen kopen? Handig om mee te nemen naar de yogales, maar ook praktisch voor andere activiteiten buiten- en binnenshuis.

De gezondheidsvoordelen van een koperen drinkfles

Koperen drinkflessen zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook milieuvriendelijker dan plastic flessen. Bovendien zie je ze nog niet heel veel, wat jouw fles uniek maakt ten opzichte van de meeste Nederlanders. De voordelen van koperen drinkflessen zijn hieronder puntsgewijs onder elkaar gezet. Wil je meer te weten komen over de vele gezondheidsvoordelen van deze fles? Lees er meer over in onze blog over de gezondheidsvoordelen van een koperen drinkfles.

  • Plasticvrije drinkflessen;
  • Verbeterde spijsvertering;
  • Verbeterde immuniteit;
  • Verhoogd metabolisme;
  • Verbeterd evenwicht in de pH-waarden van het  lichaam.

Let op: deze flessen zijn puur en alleen gemaakt om water uit te drinken, dus geen andere dranken.

Glazen drinkflessen

Glazen drinkflessen kunnen worden gebruikt voor water en andere dranken. Twee belangrijke voordelen van glazen drinkflessen zijn dat ze smaak- en geurloos zijn. Hierdoor kun je optimaal genieten van de smaak van jouw drinken en heb je geen last van muffe luchtjes in de drinkfles. Daarnaast kan de glazen drinkfles in de vaatwasser, waardoor de fles goed gereinigd kan worden.

Bovendien is glas recyclebaar en dus past het precies in ons straatje: een steentje bijdragen aan een beter milieu!

Daarom Yoga Drinkflessen van Patipada

Topkwaliteit

Gezondheidsvoordelen

Bijzondere designs

Filter

Toepassing
Prijs
Kleur