Yoga Bolsters

Ben jij van plan om een yoga bolster te bestellen? Door een yoga bolster te gebruiken, ben je verzekerd van de juiste ondersteuning tijdens yoga oefeningen waarbij dit gewenst is. Bovendien zijn de yoga bolsters van Patipada multifunctioneel, lees hier meer over de toepassingen.

Yoga bolsters bieden steun aan het lichaam tijdens de yoga oefeningen waar dat wenselijk is. Ze zijn met name ideaal voor de liggende, herstellende en passieve houdingen. 

Filter

Prijs
29.0089.00
Toepassing
Meer...
Kleur
Meer...
Maat
Meer producten

Yoga bolsters bieden steun aan het lichaam tijdens de yoga oefeningen waar dat wenselijk is. Ze zijn met name ideaal voor de liggende, herstellende en passieve houdingen. 

Yoga bolster toepassingen

De yoga bolsters van Patipada zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken en dus multifunctioneel te noemen. Onze yoga bolster bieden onder andere ondersteuning aan de benen, buik, rug en nek en helpen de spieren te ontspannen of juist te rekken in een bepaalde houding.

Een yoga bolster kan verder worden gebruikt als zitkussen tijdens ademhalingsoefeningen, maar ook in een vooroverbuigende pose ter ondersteuning van de buik. De yoga bolster is in de meeste yoga stijlen niet weg te denken, maar wordt toch het meest gebruikt tijdens Yin Yoga en andere herstellende yoga stijlen.

Het is aan te raden om een losse zak boekweit bij te bestellen zodat je dit later zelf heel gemakkelijk kunt aanvullen.

Yoga bolster specificaties en meer

De binnen- en buitenhoezen van onze yoga bolsters zijn gemaakt van katoen en gevuld met natuurlijk boekweitkaf. De bio-boekweitkaf is kwalitatief uitstekend en zorgt voor een langere levensduur van onze yoga bolsters en meditatiekussens. Het boekweitkaf vormt zich gemakkelijk naar de lichaamsvormen, waardoor er geen vervelende drukpunten ontstaan. Bovendien kan het gemakkelijk worden verminderd of juist aangevuld met nieuwe, verse boekweit.

Yoga bolsters zijn vrijwel altijd rechthoekig van vorm, soms hebben ze een ronde vorm. De yoga bolster is speciaal ontworpen ter ondersteuning van de benen, armen, knieholtes, onderrug, nek en rug tijdens yoga oefeningen. De oefeningen waar yoga bolsters veel bij worden gebruikt zijn herstellende yoga oefeningen, maar ook bepaalde actieve yogahoudingen.

Het buitenkussen van de yoga bolster is gemaakt van katoen en bevat een rits en handgreep. Het binnenkussen is gemaakt van gebleekt katoen met vulopening voor de boekweit.

Daarom Yoga Bolsters van Patipada

Topkwaliteit

Divers assortiment

Comfortabel

Filter

Toepassing
Prijs
29.0089.00
Kleur