Pendels

Pendels worden veel gebruikt bij alternatieve geneeswijzen. De hangers zijn verbonden met een flexibel touw, draad of ketting. De kunst is om de juiste vragen te stellen en vanuit die vraag de pendel te gebruiken voor antwoorden en inzichten.
Deze antwoorden en inzichten zitten vaak al in jezelf, maar zijn lastig om te beseffen of te bevatten. Een pendel kan hierin helpen door een link te leggen met het onderbewustzijn.

Hulp nodig?

Als eerste op de hoogte?

Ontvang onze nieuwsbrief met nieuwe producten, aanbiedingen en handige tips. Schrijf je in en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling!

Pendel kopen

Een pendel kopen is een kwestie van de pendel vinden waar jij een connectie mee voelt. Voelt een ronde vorm goed voor jou of een pendel met facetten?  Materiaal kan ook een verschil maken, past het pure natuurlijke van hout goed bij jou of ben je op zoek naar de eigenschappen van orgonite, tijgeroog of amethyst?  Wanneer je de pendel vindt die bij jou past helpt dat om verbinding te maken met jouw onderbewustzijn en om de vragen te beantwoorden waar jij mee zit.