Sound Healing

Steeds meer mensen ontdekken de kracht van klank, om te ontspannen, in een andere bewustzijnslaag te komen en ook om te helen. Soms in klankconcerten met meerdere personen, soms ook in één op één sessies waar meer ruimte is voor persoonlijke thema’s.

Bij ons kun je hiervoor terecht: ik (Winfried) geef geregeld klankconcerten, en je kunt ook terecht in een fijne praktijkruimte bij Apeldoorn als je één op één sound healing sessie wil ontvangen.

Hoe werkt zo’n Sound Healing sessie?

We beginnen met het zetten van een intentie, en je steunt jezelf met een affirmatie die daar goed bij past. Dan doen we, begeleid door klanken een ademoefening om je dieper in je lijf en je concentratie te brengen. Daarna word je uitgenodigd om door klanken, muziek, mantra’s én stilte in een diepe meditatieve staat te komen, en daar kan van alles gebeuren: je kunt je ontspannen voelen, soms komen er ook emoties los, je lijf kan misschien wat onrustig worden. Door simpelweg te zijn met wat zich aandient.

De geluiden van klankschalen, didgeridoo, gong, handpan, monochord en nog veel meer instrumenten helpen je om spanning los te laten en je te concentreren op wat goed voor je is. De geluidsgolven resoneren (letterlijk) met je lijf, je ontvangt als het ware een micromassage op celniveau. Dat doet wat met je lichaam, je geest en je energie. Echt een ervaring die je jezelf zou mogen gunnen!

Kijk ook hier voor de events.

Verwen jezelf met rustgevende klanken

Klank bij ceremonies of yoga

We werken geregeld samen om klanken te verzorgen bij cacaoceremonies, plantmedicijn-reizen of yogalessen. De ontspanning door de klanken helpt om de ceremonie of yogales nog dieper te ervaren. 

Meer leren?

Wil je graag meer leren over het werken met klankschalen, gong, shruti box of andere tools? We organiseren ook regelmatig workshops op dit gebied. Stuur ons een mailtje of schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte. Wil je graag voor een groep vrienden of collega’s iets dergelijks organiseren: neem ook dan contact op. Er is misschien wel meer mogelijk dan je denkt!

 

Hulp nodig?

Als eerste op de hoogte?

Ontvang onze nieuwsbrief met nieuwe producten, aanbiedingen en handige tips.